Website fiscaal aftrekbaar

oktober 24, 2020
oktober 24, 2020 Bart Gotemans

Website fiscaal aftrekbaar

voor 100%

Je bent een ondernemer met een eigen zaak en wellicht ook een (verouderde) website? Wist je dat zakelijke websites voor 100% fiscaal aftrekbaar zijn? Dit als de website volledig gebruikt wordt voor beroepswerkzaamheden.

De kost houdt verband met je beroep

Met andere woorden: het mag niet gaan om een privé kost. Uiteraard bestaan er wel zogenaamde “gemengde kosten”, zoals je privé woning waarin je kantoor is gevestigd. In dat geval kan enkel het deel wat voor professionele doeleinden wordt gebruikt worden ingegeven als beroepskost. Dit geldt voor kosten zoals internet, telefoon en energie.

De kost helpt je zaak vooruit

Hier bedoelt men dat de uitgaven of investeringen nodig zijn om het bedrijf te starten of te laten floreren. Wat deze kost precies is speelt hier geen rol. Van een machine om mayonaise te maken tot drukinkt om kassabonnetjes te printen of een etentje met een (potentiële) medewerker of klant.

Niet alleen fiscaal maar ook noodzakelijk in 2019

Tegenwoordig moet elk bedrijf, klein of groot, een restaurant of een psycholoog, een website hebben. Potentiële klanten gaan online op zoek naar jouw diensten en als je website er niet tussen staat, loop je veel (potentiële) klanten mis.

Zelfs als een potentiële klant van jouw bestaan afweet is het nog steeds handig voor hen dat de openingsuren en andere contactgegevens online beschikbaar zijn.

Onderhoud van huidige website of nieuwe website

We komen nog steeds oude websites tegen die niet responsive zijn. Deze sites zijn verouderd en doen meer slecht dan goed. Zeker voor het imago van je bedrijf. Een verouderde website is een verouderd bedrijf? Het hoeft niet zo te zijn, maar het lijkt wel zo voor de bezoekers van je website!

Een investering is belangrijk, laat daarom een degelijke website ontwikkelen door ons bij made EZ. Het zal je bedrijf geld opbrengen!

,

Stel je vragen via

+32 498 699 806

Vlaams Brabant

België

MA - ZON

08.00 – 20.00

Mailen kan

contact@madeEZ.be

Vragen? Opmerkingen?

Wij staan klaar voor jou.

Gebruik dit handige contacteer ons formulier.

Wat kost een website?

Bij ons heb je al een webpagina voor jouw bedrijf vanaf 300 euro.
Hier onze prijzenpot. Ook een leuk artikel over de echte kost.
Wens je een offerte op maat van jouw budget? Dat kan!

Hoe snel is men website klaar?

Dit hangt af van het soort website.
Een onepage kan al binnen enkele dagen.
Een professionele website MET webshop, duurt enkele weken.

Wat moet ik doen als klant?

Wel, aangezien het jouw website zal worden, moet je natuurlijk ons alle relevante informatie doorgeven. EN natuurlijk jouw feedback is belangrijk tijdens het process. Zowel negatief als positief!

Maandelijkse betaling kan dit?

Ja hoor, sommige van onze klanten betalen een vaste bijdrage per maand om hun website te laten maken. Het is ZEER begrijpelijk dat je de kost van een website te laten maken wilt spreiden over meerdere maanden.