10 Tips om je website te optimaliseren. Kom sterker uit de corona crisis!

oktober 22, 2020
Posted in Weetjes
oktober 22, 2020 made EZ.

10 Tips om je website te optimaliseren. Kom sterker uit de corona crisis!

Communiceren, optimaliseren & improviseren

Kleine zelfstandigen en KMO’s worden ongekend hard geraakt door de huidige coronacrisis. Toch is er licht aan het einde van de tunnel!

Verbeteringen en optimaliseringen blijven ook NA de coronacrisis bestaan.

Besteed de tijd die je (gedwongen) hebt verkregen nuttig. Om jullie te helpen geven wij tien tips op het gebied van digital marketing. Door hiermee aan de slag te gaan kunnen jullie je voordeel doen. Juist in deze moeilijke tijd.

 1. Heb je al een website? Werk aan je website, verbeter de content zoals teksten en foto’s. Zorg dat alles spic en span is. Dit kan je gemakkelijk zelf doen met een content management systeem.
  Nog geen website? The time is NOW.
 2. Communiceer duidelijk welke maatregelen je treft in je zaak. Schrijf enkele artikels of eventueel een nieuwsbrief.
 3. Maak het zo makkelijk mogelijk om in contact te treden met je gasten. Veel potentiële gasten zitten thuis, bezoeken jouw website en hebben vragen. Gebruik hiervoor tools waarmee je eenvoudig kunt communiceren. Wij bieden nu bijna gratis de integratie van een guest messaging tool aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.
 4. Bied cadeaubonnen aan. Wij hebben diverse opdrachtgevers geholpen met het installeren van een cadeaubonnentool. Verwacht geen gigantische inkomsten, maar zo genereer je wel wat omzet.
 5. Dump geen prijzen, maar bied extra’s en flexibele voorwaarden. Laat duidelijk zien wat de voordelen en sterke punten zijn van JOUW zaak.
 6. Denk alvast na over een marketingactie om in te zetten zodra de regels worden versoepeld. Wij denken graag met je mee.
  Verzamel nu alvast e-mailadressen en communiceer duidelijk met een campagne wanneer je weer open en/of toegankelijk bent.
 7. Pauzeer je online marketingactiviteiten niet. Zorg dat je re-marketinglijsten worden gevuld. Momenteel zijn veel mensen zich aan het oriënteren. Net zoals offline, gaan mensen vaak terug naar dezelfde website als deze duidelijk is.
 8. Wees creatief. Open een webshop. Voorzie kortingsbonnen en/of cadeaubonnen.
 9. Upgrade je website.  Met lage eenmalige setupkosten en de optie voor maandelijkse betaling is er geen grote investering nodig en beschik je snel over jouw perfecte marketingtool voor het genereren van meer inkomsten, NU en in de toekomst.
 10. Zorg dat je online profielen zoals Instagram, Facebook, Google,… dezelfde informatie hebben. Dit zorgt ervoor dat je hoger in de ranking komt op de Search Engines.

Gebruik je tijd dus nuttig. En maak van de nood een deugd voor in de toekomst. Je kan het. Beloofd.
Onzeker? Wij kunnen je bijstaan.

,

Stel je vragen via

+32 498 699 806

Vlaams Brabant

België

MA - ZON

08.00 – 20.00

Mailen kan

contact@madeEZ.be

Vragen? Opmerkingen?

Wij staan klaar voor jou.

Gebruik dit handige contacteer ons formulier.

Wat kost een website?

Bij ons heb je al een webpagina voor jouw bedrijf vanaf 300 euro.
Hier onze prijzenpot. Ook een leuk artikel over de echte kost.
Wens je een offerte op maat van jouw budget? Dat kan!

Hoe snel is men website klaar?

Dit hangt af van het soort website.
Een onepage kan al binnen enkele dagen.
Een professionele website MET webshop, duurt enkele weken.

Wat moet ik doen als klant?

Wel, aangezien het jouw website zal worden, moet je natuurlijk ons alle relevante informatie doorgeven. EN natuurlijk jouw feedback is belangrijk tijdens het process. Zowel negatief als positief!

Maandelijkse betaling kan dit?

Ja hoor, sommige van onze klanten betalen een vaste bijdrage per maand om hun website te laten maken. Het is ZEER begrijpelijk dat je de kost van een website te laten maken wilt spreiden over meerdere maanden.