La beauté pure

Schoonheidsinstituut in hartje Oud-turnhout

Beschrijving

Ons verhaal met La beauté pure starte ten tijde van de corona crisis. Zelfstandige moesten de deuren sluiten, de economie werd op een laag pitje gezet.
Zaakvoerster Pia Stijmans en haar man besliste toen om een website te laten maken door made EZ., beste beslissing ooit zeiden ze zelf.
Dankzij de website en de webshop kregen ze meer klanten, niet alleen van in de buurt, maar zelfs tot over de landgrenzen!

De website van La beauté pure is begonnen als een “one-page” en groeide uit tot een volwaardige website MET webshop. Pia en Joris, werken actief aan het uitbouwen van hun website en maandelijks  hebben we contact over hou we dit samen kunnen doen, tegen de beste prijs voor hun. Zo zijn ze begonnen met artikels te schrijven voor hun blog en geven wij raad en daad bij het opzetten van campagnes voor hun webshop.
Veel succes met alles, Pia en Joris !

  • Share:

Stel je vragen via

+32 498 699 806

Vlaams Brabant

België

MA - ZON

08.00 – 20.00

Mailen kan

contact@madeEZ.be

Vragen? Opmerkingen?

Wij staan klaar voor jou.

Gebruik dit handige contacteer ons formulier.

Wat kost een website?

Bij ons heb je al een webpagina voor jouw bedrijf vanaf 300 euro.
Hier onze prijzenpot. Ook een leuk artikel over de echte kost.
Wens je een offerte op maat van jouw budget? Dat kan!

Hoe snel is men website klaar?

Dit hangt af van het soort website.
Een onepage kan al binnen enkele dagen.
Een professionele website MET webshop, duurt enkele weken.

Wat moet ik doen als klant?

Wel, aangezien het jouw website zal worden, moet je natuurlijk ons alle relevante informatie doorgeven. EN natuurlijk jouw feedback is belangrijk tijdens het process. Zowel negatief als positief!

Maandelijkse betaling kan dit?

Ja hoor, sommige van onze klanten betalen een vaste bijdrage per maand om hun website te laten maken. Het is ZEER begrijpelijk dat je de kost van een website te laten maken wilt spreiden over meerdere maanden.